TÜM KAMU-SEN EĞİTİM OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

HABER TARİHİ: 18 Nisan 2024
63 Kişi okudu

Yönetim kurulumuz 18/04/2024 tarihinde saat 11:00’da Genel Başkanımız Osman DEMİRKAYNAK başkanlığında toplanarak;

4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun ve Tüm Kamu-

Sen Eğitim Tüzüğünün ilgili hükümleri ile Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun 18/04/2024 tarih ve 88 sayılı kararı gereği, aşağıdaki gündem maddelerinin görüşülüp, karara bağlanarak sonuçlandırılması adına olağanüstü genel kurul toplantısının gerçekleştirilmesine, olağanüstü genel kurul toplantısının 04/05/2024 günü saat 14.00’da Hacı Halil Mah. 1229/2 Sk. No:11 Kat 4 Daire 34 Gökçem Plaza 2 Gebze/Kocaeli adresinde, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 05/05/2024 günü aynı yer ve saatte yapılmasına; bu amaçla toplantının günü, saati, yeri ve gündeminin yönetim kurulumuz tarafından tespit edilecek sendika tüzüğüne göre genel kurula katılma hakkı bulunan üyelerine resmi internet sayfamızdan bildirilmesine karar verilmiştir.

İlgililere ve Tüm Kamu-Sen Eğitim üyelerine ilanen duyurulur.

Saygılarımızla.

TÜM KAMU-SEN EĞİTİM

MERKEZ YÖNETİM KURULU

Genel Kurul Toplantı Gündemi:

1. İstiklal Marşının okunması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz  için Saygı duruşu.
  2. Yoklama ve açılış.
  3. Divan Heyeti seçimi
  4. Tüzük Değişiklik Teklifinin Görüşülmesi ve Karara Bağlanması.
  5. Kapanış

ÜYE GİRİŞİ